man

Кои сме ние ?


Очакваме Ви и на място в нашият магазин на адрес:
гр. Варна - бул. „Княз Борис I” № 45
0882 51 11 86
info@watchbox.bg

Магазин Dimov вече повече от 30 години предлага внимателно подбрани колекции от висококачествени часовници и бижута на водещи световни производители. Компанията е официален представител на марки като Paul Hewitt, Sandoz, Viceroy, Cover, Mark Maddox и Rochet и вече 25 години луксозните часовници, които се предлагат в Dimov Luxury Store, привличат интереса със своето качество, стил и швейцарска прецизност. В Dimov Luxury Store се предлагат много различни брандове и уникални модели часовници, което превръща нашата колекция в една от най-богатите в региона.

Следим постоянно световните тенденции и приоритет за нас е да предлагаме винаги най-новите и модерни продукти. Винаги сме готови да Ви дадем съвет, за да изберете най-добрият вариант за вас и да останете доволни от направения избор. Дори и след направена покупка, можете да очаквате нашето пълно съдействие , както през гаранционния срок на продукта, така и след неговото изтичане.

В магазин Dimov се стремим да предоставяме най-качественото обслужване и най-добрите продукти на пазара, защото сме наясно, че нашите клиенти винаги търсят и очакват най-високо качество – като продукти, като отношение и като цена. В повечето случаи мъжете носят определен брой бижута и много често часовникът е единственият аксесоар, с който те могат да изразят себе си в най- голяма степен като символ на престиж и просперитет, докато при жените той е задължителен аксесоар и допълнение към стила и цялостната им визия.