C006.428.22.031.00 CERTINA DS За Него

2225 лв. Добави в кошница
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 218.79 лв. на месец

Бърза поръчка

Метод на плащане

Стил елегантен часовникът е комбинация от благородна стомана с PVD покритие от 18К жълто злато, трансперантна закопчалка, отделен секундарник, фосфоресциращи стрелки и индекси, време на работа на часовника без да се носи 80 часа, водна защита DOUBLE SECURITY. 

Технологията DOUBLE SECURITY, е специална анти-шок и анти-вибрационна система за повишаване защитата на часовника от влага и удар. 

Определено е истински лукс да имаш автоматичен часовник, който да има 80 часа Power Reserve (резервна мощност) в допълнение към изчистената визия. Тези изключителни качества се дължат на начина, по който е изработен часовникът и на революционния му механизъм Powermatic 80.

ВАЖНО!!! Сверяването на датата не трябва да се извършва между 21ч. и 3ч., защото от 21 ч. започва автоматичната смяна на датата и се захващат зъбните колела на датника и стрелките могат да бъдат повредени, което не се покрива от гаранцията. За това когато месеца е 30 дни най-добре да се смени датата на 1-ви сутринта.

Произход Швейцария
Механизъм Автомат
Размер на корпус 41 мм
Материал на корпус Стомана с позлата
Водна защита 10 ATM
Стъкло Сапфир Кристал
Верижка/Каишка Стомана с позлата
Цвят на циферблат Сребрист

Защо да пазарувате при нас?

 1. Ние сме оторизиран представител на всички продукти в сайта ни и гарантираме за оригиналният им произход.
 2. Всички часовници идват в официалната си кутия, книжки с инструкции и международна гаранция от производителя(в зависимост от производителя минимум 2 години)
 3. Бърза и безплатна доставка за всяка поръчка
 4. Безплатна корекция на дължината на верижката при необходимост преди изпращането на часовника (когато Ви се обадим за потвърждение на поръчката споменете за корекция на нашият екип)
 5. Ние сме с Вас през цялото време, в готовност винаги да отговорим на Вашите въпроси преди и след покупката, съвети относно поддръжката на часовника и евентуална насока към оторизираните сервизи в страната.

Всички часовници предлагани в watchbox.bg са с доказан произход, оригинална кутия, информационни материали и международна гаранция от производителя(в зависимост от производителя, минимум 2 години), която Ви позволява да се възползвате от нея при всеки оторизиран представител на марката на всякъде по света!

Гаранцията не покрива:

 • Нормалното износване и захабяване от времето на някой вид материали използвани в изработката на часовника като – кожа, текстил, гума, изтриване на нанесеното покритие.
 • Всякаква повреда която е вследствие от неправилно ползване ( например несъблюдаване на ръководството, липса на грижи, небрежност, удари и други).
 • Часовникът е бил манипулиран от неупълномощени лица (например за смяна на батерия, обслужване или ремонт).
 • Трайност на батерията.

Доставка:

 1. Безплатна доставка за всяка поръчка!
 2. В рамките на 2 до 5 работни дни.
 3. Доставката се извършва чрез куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.
 4. Всички поръчки се изпращат с опцията „Преглед и тест“ , която Ви позволява да отворите пратката и да се уверите, че продукта отговаря на очакванията Ви. Уверете се, че няма външни увреждания по опаковката, преди да приемете пратката!

Рекламации:
Всички рекламации се извършват спрямо закона за електронна търговия, в срок от 14 дни след получаване на продукта.
Не забравяйте, че може да се възползвате и от „Преглед и тест“ опцията от куриерската фирма.

Още от колекция CERTINA DS За Него